تبلیغات
بهترین.عالی ترین.خوش مزه ترین رو از ما بخاهید... - این یک غذای لذیذ جنوبی است که از خوردن آن لذت میبرید

جستجو

 

این یک غذای لذیذ جنوبی است که از خوردن آن لذت میبرید

سه شنبه 4 خرداد 1389   07:57 ب.ظ

قلیه میگوhttp://pic60.picturetrail.com/VOL1679/12568038/22356942/371818058.jpg








این یک غذای لذیذ جنوبی است که از خوردن آن لذت میبرید

مواد لازم:

میگو:   ۱ کیلو گرم

سرکه:  نصف استکان

گشنیز:  ۷۰۰ گرم + چند ساقه شنبلیله

سیر:  ۱ بوته متوسط

پیاز:  ۱  عدد بزرگ

تمر هندی:   ۴/۱ بسته

رب گوجه:  ۳-۲ قاشق غذا خوری             

ادویه کاری:  ۱ قاشق غذا خوری             

نمک و فلفل:  به میزان لازم

روغن:  ۴تا ۵ قاشق غذاخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

آب:        ۳تا۴  لیوان

طرز تهیه:

ابتدا میگوها را شسته و در ظرف مناسب ریخته و تا نیمه آب و نصف استکان سرکه را ریخته +کمی نمک و میگذاریم چند دقیقه بجوشد وقتی تغییر رنگ داد شعله را خاموش کرده و میگو را در آبکش ریخته و می گذاریم سرد شود. در این فاصله سبزی شسته شده و خشك شده را ریز خورد كرده و در ظرف مناسب ریخته و می گذاریم آرام بپزد تا جایی كه به اندازه یك قاشق غذاخوری آب در آن بماند. در فاصله پختن سبزی پیاز را ریز خرد كرده و با روغن سرخ می كنیم. وقتی خوب سرخ شد سیر كوبیده یا رنده شده را به آن اضافه كرده و زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و این مواد را با سبزی مخلوط كرده و می گذاریم آرام آرام سرخ شود. این شیوه ی سرخ كردن سبزی برای افراد دارای رژیم است و به همین دلیل روغن آن كم است و سبزی بیشتر بخار پز می شود. در صورت تمایل می توان از روغن بیشتر استفاده كرد.

وقتی سبزی سرخ شد رب گوجه را به سبزی اضافه كرده و كمی تفت می دهیم.

حالا آب را تمر هندی قاطی و صاف می كنیم و به مواد اضافه كرده و آن را می گذاریم تا به آرامی بجوشد.

بعد از یك ربع جوش خوردن آرام میگو های پاك شده و نمك را اضافه كرده و یك ربع می گذاریم به آرامی بپزد.

غلظت این قلیه بسته به نظر خود شماست. برای غلظت بیشتر می توان از یك قاشق آرد سفید در آخر سرخ كردن سبزی به آن اضافه كرد و سپس آب را ریخت.



نوشته شده توسط : رضا شاملو