تبلیغات
بهترین.عالی ترین.خوش مزه ترین رو از ما بخاهید... - مگی می گورنگ (نودل سرخ شده) Maggi Mee Goreng

جستجو

 

مگی می گورنگ (نودل سرخ شده) Maggi Mee Goreng

سه شنبه 4 خرداد 1389   07:50 ب.ظ

مگی می گورنگ یک غذا از آسیای جنوب شرق است که با ادویه ی هندی " گارم مساله" تهیه می شود.

برای مغذی کردن مگی گورنگ ، همراه آن از نیمرو و برگهای خرد شده ی اسفناج استفاده کنید.

 

مواد لازم:

نودل

2 بسته

سیر له شده

2 حبه

پیاز خرد شده

1 عدد متوسط

فلفل سبز کبابی

1عدد خرد شده

سیب زمینی مربعی خرد شده

1 عدد کوچک

گوجه فرنگی مربعی خرد شده

1 عدد متوسط

هویج

1 عدد نواری خرد شده

پودر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری

گارم مساله

1 قاشق چایخوری

روغن

3 قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا تکه تکه شده

25 گرم

گشنیز خرد شده

3 شاخه

نخود سبز آبپز، لوبیا سبزآبپز و نوار های فلفل قرمز کبابی

برای تزئین

 

طرز تهیه:

نودل را با توجه به دستور روی پاکت بجوشانید، آبکش کنید و در روغن داغ به مدت کوتاهی سرخ کنید. سپس کنار بگذارید.

روغن را در یک ماهیتابه ی گود داغ کنید و سیر را یکی دو دقیقه در آن تفت دهید. پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا نرم شود. سپس فلفل سبز را بریزید و 3 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید. سیب زمینی را اضافه کنید و 5 دقیقه سرخ کنید، بعد پودر فلفل قرمز و هویج را بریزید. در ظرف را بگذارید یا همین طور سرخ کنید تا مواد تیره و نرم شوند.

سپس گوجه را بریزید و 10 دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید تا آب گوجه تبخیر شود.

نودل را در یک ظرف بزرگ سالاد بریزید و سبزیجات را به آن اضافه کنید. سپس گشنیز و ادویه ی مخصوص نودل که همراه بسته است را بریزید و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

خوراک را در بشقاب های مناسب سرو بریزید و پنیر را روی آنها قرار دهید تا پیش از سرو آب شود. سپس با نخود سبز و لوبیا سبز و نوارهای فلفل قرمز تزئین کرده ، گرم سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل می توانید نودل را سرخ نکرده مصرف کنید.

منبع:  recipezaar.com  و  wohhupfood.com

 

 


نوشته شده توسط : رضا شاملو